Nu Skylark Games & Fun attracties op internet


U bent op zoek naar nieuwe attracties voor uw park of verhuur- of explotatiebedrijf. U weet hoe het werkt. We hoeven U niets te vertellen. Hoe meer publiek er op af komt,hoe beter het loopt.
De aantrekkingskracht van die attracties is in grote mate bepalend voor uw bedrijfsresultaat.
Maar, welke attracties doen het 't best ?
En: hoe kom je daaraan ? Waar laat je die oude attracties, die het niet zo goed meer doen ? Wat zijn de echte 'moneymakers' ? Wie weet wat 'hot' is ? Wie kan je 't beste adviseren ? Roep uw muis maar eens op 'ns op het matje. En zet 'm aan het werk. Dan weet u in no-time:hoe, wie, wat, waar en hoeveel.

Hoog tijd om uw muis aan het werk te zetten

Dan maakt u kennis met enkele honderden mogelijkheden om de aantrekkingskracht en het omzetpotentieel van uw zaak te verhogen. Zoals: Kiddie Rides, Kiddie games- waaronder het nieuwste Kid Station met aanraakscherm, Battery Rides, Park Equipment Springkussens, Redemtions Games, Leisure Equipment en tal van andere attracties. De laatste innovaties op het gebied van fun&games apparatuur, opblaasbaar, mechanisch, electrisch. Eigen import van over heel de wereld. Heel aantrekkelijk geprijsd. Vergezeld van een uitstekende service, keiharde garanties en aantrekkelijke condities. Waarbij geput wordt uit een onderdelenmagazijn, waar alles jarenlang op voorraad blijft. Inruilen of een betrouwbare gebruikte attractie ? Geen probleem. Bij Skylark Games kan het. Skylark Games is een onderneming van De Vries en Vet Automaten. De grootste aanbieder van familie-amusement in Nederland met het breedste assortiment. Zet uw muis maar 'ns aan het werk. En merk:'t werkt!


design © 2002 i-match alle rechten voorbehouden