Wie is Skylark Games?

Skylark Games is de grootste aanbieder van familie-amusement in Nederland. Met het grootste assortiment en de breedste variëteit bieden wij u dus ook de grootste keuze.

Van botsauto's tot waterfietsen. Van Kiddie-rides voor binnen en buiten de winkel, tot elektrisch- en mechanisch speelgoed. Van pool- en snookerbiljarts tot elektrisch of mechanisch aangedreven boten.

Van huifkarren, paarden, scooters tot springkussens en ballenbakken. Skylark Games is sinds kort eigendom van De Vries en Vet Automaten in Amsterdam.

Dat betekent dat u kunt rekenen op kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Want dat zijn de pijlers waarop het succes van De Vries en Vet Automaten en nu dus ook Skylark Games gebaseerd is.

Skylark Games is constant op zoek naar nieuwe attracties en beschouwt de hele wereld daarbij als haar werkterrein, brengt als eerste de nieuwe trends. Skylark Games beschikt over een eigen technische dienst voor een snelle en alerte 24-uur service. Raadpleeg het menu voor assortiment,service en condities


design © 2002 i-match alle rechten voorbehouden