Mini Quad

Deze battery ride is geschikt om op een klein afgesloten baantje te rijden. Hij kan 360 graden draaien. De Mini Quad is in vijf verschillende kleuren beschikbaar. Met de led strip aan de onderkant ziet die Mini quad er vrolijk en modern uit. Het is ook mogelijk om een afstandsbediening erbij te krijgen waarmee je de verschillende battery rides op afstand aan en uit kan zetten. De battery ride beschikt over een accu en een computer met meerdere instellingen. In de computer kun je instellen hoe lang je de auto wilt laten rijden (van 0.5 tot 3.5 minuten). Je kunt ook de snelheid instellen vanaf 0 tot en met 8 km/h. De battery ride is gemaakt voor leeftijden vanaf 3 en tot en met 8 jaar En is ook geschikt om een ouder mee te laten rijden

Lengte 70 cm
Breedte 70 cm
Hoogte 66 cm
Gewicht + batterij 35 kg

Zie ook