Back to Top
Draaimolen 1900
Draaimolen Circus 1900
Draaimolen Fiesta
Draaimolen Grand Prix
Draaimolen Race Animals

Draaimolens

Een draaimolen, ook wel carrousel genoemd, staat bekend als een van de meest geliefde attracties voor kinderen. Met ruimte voor drie avonturiers tegelijkertijd, biedt het de perfecte gelegenheid voor een vrolijk ritje samen. Onze draaimolens werken op muntinworp (€1/€2) en zijn bovendien te monteren met een handig contactloos betaalsysteem.

Met diverse zitplekken zoals paardjes, autootjes en vliegtuigjes, kunnen kinderen kiezen voor hun favoriete voertuig en genieten van een betoverende ervaring.

Skylarkgames draaimolen

De draaimolen is leuk voor meerdere kinderen

Een draaimolen heeft een grote aantrekkingskracht voor meerdere kinderen. Het is vooral leuk dat meerdere kinderen samen kunnen spelen.  Bent u geïnteresseerd in een draaimolen of wilt u graag een gehele exploitatie oplossing neem dan contact met ons op.

08DC713B-E216-4529-8022-C2E7ABA24E2E

Ideaal voor pretparken

Een draaimolen is ideaal voor pretparken en kinder speelparadijzen. De draaimolens zijn weerbestendig en kunnen jarenlang buiten functioneren. Bent u geïnteresseerd in een draaimolen of wilt u graag een gehele exploitatie oplossing neem dan contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd?