Draaimolens

Draaimolen 1900
Draaimolen Circus 1900
Draaimolen Fiesta
Draaimolen Grand Prix
Draaimolen Race Animals

Draaimolens

Stap binnen in de wereld van onze draaimolens, ook wel carrousels genoemd, en laat je betoveren door de kleurrijke draaiende figuren. Elk ritje op onze draaimolens is een feest van beweging en gelach, waar kinderen worden meegenomen op een betoverende reis rond en rond. Met ruimte voor drie avonturiers tegelijkertijd, kunnen kinderen samen genieten van de opwinding en vrolijkheid van een ritje op hun favoriete voertuig, of het nu een galopperend paard, een raceauto of een vliegtuig is.

Onze draaimolens werken op muntinworp (€1/€2), waardoor het voor ouders en verzorgers gemakkelijk is om hun kinderen te trakteren op een ritje vol plezier. Bovendien zijn onze draaimolens te monteren met een handig contactloos betaalsysteem, waardoor het betalen voor een ritje nog eenvoudiger wordt. Dit zorgt voor een naadloze en probleemloze ervaring voor zowel ouders als kinderen. Met diverse zitplekken zoals paardjes, autootjes en vliegtuigjes, kunnen kinderen kiezen voor hun favoriete voertuig en genieten van een betoverende ervaring. Of het nu gaat om een ​​kermis, een festival, een pretpark of een ander evenement, onze draaimolens zijn de perfecte aanvulling op elke gelegenheid

Verhoogde omzet met draaimolens

Het exploiteren of verkopen van een draaimolen of carrousel bij Skylark Games kan een slimme zet zijn voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe manieren om hun omzet te verhogen. Draaimolens zijn tijdloze attracties die de aandacht trekken van mensen van alle leeftijden. Door een draaimolen van Skylark Games aan te bieden, kun je jouw bedrijf onderscheiden van de concurrentie en een unieke en aantrekkelijke entertainmentoptie bieden aan jouw klanten. 

Als je kiest voor het exploiteren of kopen van een draaimolen bij Skylark Games, kies je voor een betrouwbare partner die staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. We bieden uitstekende ondersteuning en service aan al onze klanten, zodat je kunt profiteren van een soepele en succesvolle ervaring met jouw draaimolen.

Ontdek meer vermaaksopties!

Naast onze betoverende draaimolens bieden we bij Skylark Games ook een uitgebreide selectie van vending automaten aan! Ontdek onze vending automaten en voeg een extra laag van vermaak toe aan jouw locatie. Van leuke grijpkraantjes tot capsule kings, onze vending automaten hebben voor elk wat wils. Bezoek onze pagina voor meer informatie en ontdek ons volledige aanbod!

Skylarkgames draaimolen

De draaimolen is leuk voor meerdere kinderen

Een draaimolen heeft een grote aantrekkingskracht voor meerdere kinderen. Het is vooral leuk dat meerdere kinderen samen kunnen spelen.  Bent u geïnteresseerd in een draaimolen of wilt u graag een gehele exploitatie oplossing neem dan contact met ons op.

08DC713B-E216-4529-8022-C2E7ABA24E2E

Ideaal voor pretparken

Een draaimolen is ideaal voor pretparken en kinder speelparadijzen. De draaimolens zijn weerbestendig en kunnen jarenlang buiten functioneren. Bent u geïnteresseerd in een draaimolen of wilt u graag een gehele exploitatie oplossing neem dan contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd?

Scroll naar boven