Kleine Auto’s

A-107 Herby
A-108 Planet Car
A-111 Junior Quad

Mini bumper auto’s

A-109 Funny Zoo
A-110 Mini quad
A-112 Jumbo

Medium  Auto’s

F-317 Tractor
F-319 4×4
F-320 Little 500
F-322 Dual Racer
F-326 Happy Van
F-327 Daytona
F-328 Formule One
F-329 Lampo

Motoren

M-209 Quad
M-210 Gipy
M-211 Freccia
M-212 Kid Rider

Grote auto’s

B- 412 Go-kart
B-411 Le Mans
B-412/A Skiddy
B-416 Rogue
B-417 GTS 919
B-418 La Slitta
B-419 Drifty
F-315 Sela 500

Bumper auto’s

B-413 Hurricane
F-323 Twister

Battery Rides

Bent u op zoek naar Sela Mini Cars in Nederland? Skylark Games is al meer dan 20 jaar de trotse distributeur van Sela Cars, en onze uitgebreide ervaring maakt ons uw ultieme bron voor alles wat te maken heeft met mini cars.

Met een schat aan kennis over battery rides hebben we ons magazijn gevuld met onderdelen waardoor we in staat zijn uw mini car snel te repareren in geval van een storing. Bij Skylark Games begrijpen we het belang van een soepel draaiende mini car om het plezier en de veiligheid van uw kinderen te waarborgen.

Een battery ride, ook wel een batterijautootje genoemd, is een elektrisch aangedreven auto of motor ontworpen voor kinderen. Deze schattige voertuigen rijden meestal op speciaal ontworpen racebanen, te vinden in bijvoorbeeld indoor speeltuinen en parken. Met twee zitplaatsen biedt het ouders zelfs de mogelijkheid om mee te rijden en te genieten van de rit.

Sela Mini Cars 

Bij Sela zijn de mini cars onderverdeeld in zes categorieën: Small Cars, Mini Bumper Cars, Bikes + Medium Cars, Large Cars, Bumper Cars en Bumper Boats. Bovendien kunnen kinderen van jongs af aan kennismaken met autorijden met de “Driving School” Mini Cars. Hier leren ze de basisstappen van autorijden, waaronder het gebruik van de riem, remlicht, knipperlicht, rempedaal, progressief gaspedaal, claxon en achteruit rijden.

Bij Skylark Games streven we ernaar om de magie van Sela mini cars naar uw locatie te brengen, waarbij veiligheid en plezier altijd voorop staan. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw kinderen genieten van een onvergetelijke rit!

Ontdek meer vermaaksopties

Naast ons assortiment aan Battery Rides, biedt Skylark Games nog veel meer amusementsmachines aan die interessant kunnen zijn voor jouw organisatie! Zo zijn onze kiddyrides buitengewoon veelzijdig en gemakkelijk op verschillende locaties te plaatsen. Deze automaten zijn ontworpen om niet alleen binnen, maar ook buiten te functioneren. Dit betekent dat ze niet alleen perfect zijn voor kinderspeeltuinen, maar ook voor bijvoorbeeld de entree van een winkel. Klik hier voor ons actuele aanbod aan Kiddy Rides.

Battery Rides exploitatie 

Wilt u geen zorgen hebben maar toch mini cars hebben voor uw recreatie. U heeft geen grote investering en onderhoudskosten aan de mini cars. Ook worden de mini cars voor u geleegd en de winst eerlijk verdeeld.  Er is ook de mogelijkheid om de mini cars met een contactloos betaalsysteem te monteren.

Foto 19-11-2021 11 58 38

Battery rides kopen

Bent u geïnteresseerd in het kopen van battery rides? Wij kunnen u helpen met het kiezen van de beste battery ride die bij uw recreatie past.
Zelf zorgt u voor het baantje en dat deze is gekeurd. Wij zorgen ervoor dat u alles heeft zoals certificaten, logboek, gebruikersaanwijzing en meer. Accessoire zoals opladers en accu’s leveren we ook bij de battery rides.
De mini cars zijn van top bouwkwaliteit waar u jarenlang plezier van zult hebben en nagenoeg geen omkijken naar. Mocht u wel onderdelen nodig hebben dan hebben wij het meeste op voorraad liggen en kunnen dit als moet komen vervangen.

Bent u geïnteresseerd?

Scroll naar boven