Vending Automaten

Beaver Automaten
Capsule King
Capsule Toys
Funzone Grijpkraan
Magic Box Vending Machine
Toy Station Arcylic Blue White
Toy Station Gekleurde Set
Toy Station Rood

Vending Automaten

Vending automaten zijn verkrijgbaar in diverse vormen en afmetingen, variërend van grijpmachines tot compacte Beaver stands voor kauwgomballen. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment vending machines, en tegenwoordig bieden we ook de mogelijkheid van contactloos betalen voor nog meer gemak. Of u nu op zoek bent naar capsuleautomaten voor stuiterballen of kauwgomballen (van 27 mm tot de grootste capsules van 100 mm), wij hebben het allemaal. Onze vending machines zijn ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen.

Daarnaast bieden wij ook kermis grijpautomaten die gevuld kunnen worden met capsules, speelgoed, knuffels, of een mix van deze items. Deze machines voegen een extra dimensie van plezier toe aan evenementen en locaties. Of u nu geïnteresseerd bent in de aankoop, huur of exploitatie van een vending machine, neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen de perfecte vending oplossing te vinden die aansluit bij uw wensen en behoeften.

Verhoogde omzet d.m.v. vending machines

Door het plaatsen van een vending machine op uw locatie kunt u een extra inkomstenbron genereren zonder veel extra moeite. Of het nu gaat om de verkoop van snacks, dranken, speelgoed of andere producten, vending machines kunnen een constante stroom van inkomsten genereren, zelfs buiten reguliere openingstijden. Door te kiezen voor huur, koop of exploitatie van een vending machine, heeft u de flexibiliteit om te kiezen welke optie het beste past bij uw bedrijfsmodel en budget. Huur kan een goede optie zijn voor bedrijven die geen initiële investering willen doen, terwijl koop kan zorgen voor langdurige kostenbesparingen op de lange termijn.

Ben je op zoek naar nog meer plezier en opwinding voor jouw locatie? Ontdek dan onze battery rides bij Skylark Games! Met een diverse selectie aan batterij-aangedreven auto’s of motoren hebben we alles wat je nodig hebt om je klanten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Bent u geïnteresseerd?

Scroll naar boven