Back to Top
Ambulance
Cement Truck
Dragon Racer
Extractor 2
Fireguard
Ice Cream Van
Jeep Off-Road
Max Truck 2
Piraten boot
Racing Cars
RX5
Sherrif Car

Kiddy Ride

 

Onze kiddyrides zijn buitengewoon veelzijdig en gemakkelijk op verschillende locaties te plaatsen. Deze automaten zijn ontworpen om niet alleen binnen, maar ook buiten te functioneren. Dit betekent dat ze niet alleen perfect zijn voor kinderspeeltuinen, maar ook voor bijvoorbeeld de entree van een winkel.

De flexibiliteit van onze kiddyrides opent de deur naar diverse mogelijkheden voor vermaak, ongeacht de locatie. Of het nu gaat om een levendige speeltuin of een levendige winkelstraat, onze automaten voegen altijd een vleugje plezier toe.

Bent u benieuwd naar ons actuele aanbod? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan klaar om u te informeren en te helpen bij het kiezen van de perfecte kiddyride voor uw specifieke behoeften.

Skylark games kiddy ride

Kiddy rides zijn er in een hoop verschillende formaten.

Een kiddy ride is in verschillende formaten beschikbaar van een klein paartje tot een gigantische vrachtwagen. Bent u geïnteresseerd in een kiddy ride of wilt u graag een gehele exploitatie oplossing neem dan contact met ons op.

moccano

Kiddy rides bij winkels en winkelcentra.

Een kiddy ride is zo ontworpen dat die binnen en ook buiten kan functioneren. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt om buiten bij winkels te draaien. Bent u geïnteresseerd in een kiddy ride of wilt u graag een gehele exploitatie oplossing neem dan contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd?