Kiddy Rides

Ambulance
Cement Truck
Dragon Racer
Extractor 2
Fireguard
Ice Cream Van
Jeep Off-Road
Max Truck 2
Piraten boot
Racing Cars
RX5
Sherrif Car

Kiddy Ride

Onze Kiddy Rides zijn buitengewoon veelzijdig en gemakkelijk op verschillende locaties te plaatsen. Deze automaten zijn ontworpen om niet alleen binnen, maar ook buiten te functioneren. Dit betekent dat ze niet alleen perfect zijn voor kinderspeeltuinen, maar ook voor bijvoorbeeld de entree van een winkel. De flexibiliteit van onze kiddyrides opent de deur naar diverse mogelijkheden voor vermaak, ongeacht de locatie. Of het nu gaat om een levendige speeltuin of een levendige winkelstraat, onze automaten voegen altijd een vleugje plezier toe.

Bent u benieuwd naar ons actuele aanbod? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan klaar om u te informeren en te helpen bij het kiezen van de perfecte kiddyride voor uw specifieke behoeften.

Koop of exploitatie van Kiddy Rides bij Skylark Games

Bij Skylark Games bieden we niet alleen de mogelijkheid om onze kiddy rides te kopen, maar ook om ze te exploiteren. Deze flexibiliteit opent nieuwe deuren voor bedrijven om hun omzet te verhogen op verschillende manieren

Door te kiezen voor de exploitatie van onze kiddy rides, kunnen bedrijven een extra inkomstenstroom genereren zonder zelf te investeren in de aanschaf van de automaten. Ons exploitatieteam zorgt voor de installatie, het onderhoud en de reparaties van de kiddy rides, terwijl de opbrengsten regelmatig worden gedeeld volgens heldere afspraken. Dit stelt bedrijven in staat om te profiteren van de populariteit van onze kiddy rides en een stabiele bron van inkomsten te genereren zonder financiële risico’s.

Voor bedrijven die liever investeren in de aanschaf van kiddy rides, bieden we ook de mogelijkheid tot koop. Door te investeren in hoogwaardige kiddie rides van Skylark Games, kunnen bedrijven profiteren van langdurige opbrengsten en een positieve return on investment. Met een eenmalige investering kunnen bedrijven de volledige controle hebben over de kiddy rides en alle opbrengsten behouden.

Ontdek onze andere amusementsmachines!

Naast onze uitgebreide selectie van kiddie rides, biedt Skylark Games een verscheidenheid aan andere vermakelijkheidsmachines die perfect zijn voor verschillende locaties en gelegenheden. Zo bieden wij ook de optie tot koop of exploitatie voor boksbal machines. Klik hier voor ons actuele aanbod aan boksbal automaten.

Skylark games kiddy ride

Kiddy rides zijn er in een hoop verschillende formaten.

Een kiddy ride is in verschillende formaten beschikbaar van een klein paartje tot een gigantische vrachtwagen. Bent u geïnteresseerd in een kiddy ride of wilt u graag een gehele exploitatie oplossing neem dan contact met ons op.

moccano

Kiddy rides bij winkels en winkelcentra.

Een kiddy ride is zo ontworpen dat die binnen en ook buiten kan functioneren. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt om buiten bij winkels te draaien. Bent u geïnteresseerd in een kiddy ride of wilt u graag een gehele exploitatie oplossing neem dan contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd?

Scroll naar boven