Verkoop

Al meer dan twee decennia zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van een breed scala aan automaten voor zowel jong als oud. Ons assortiment omvat onder andere draaimolens, batteryrides, kiddyrides, capsuleautomaten (inclusief ballen), en een uitgebreide selectie arcade machines, waaronder airhockey, boksbal, basketbal en nog vele andere fascinerende arcadekasten.

Wat kunnen wij voor u betekenen:

Deskundig advies bij aankoop: Met onze jarenlange ervaring staan we klaar om u te begeleiden bij de aanschaf van de juiste automaten voor uw onderneming. Of het nu gaat om een speelse draaimolen of een interactieve arcadekast, wij helpen u van begin tot eind.

Volledige inrichting van uw onderneming: Van A tot Z regelen wij de inrichting van uw bedrijf met onze automaten. Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, zodat u direct kunt genieten van de voordelen van uw investering.

Uitstekende service: Onze betrokkenheid stopt niet bij de aankoop. Zodra alles draait, begint het echte werk. Mocht er ooit een probleem optreden, dan staan wij telefonisch voor u klaar om u te assisteren. Als telefonische hulp niet voldoende is, sturen wij een van onze ervaren monteurs langs.

Onderdelen en accessoires: Ook voor onderdelen of accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. In ons ruime magazijn hebben we een uitgebreide voorraad van onderdelen en accessoires voor uw automaten, zodat u snel weer operationeel kunt zijn.

Bent u klaar om uw onderneming naar een nieuw niveau te tillen met onze hoogwaardige automaten? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Skylark Games

Plotterstraat 17-19  |  1033 RX Amsterdam  | 020-4922684

 

Scroll naar boven