Contactloos Betalen

 

Bij Skylark games zijn wij actief bezig om contactloze betaalmethodes te integreren in onze machines. Hiermee kunnen klanten simpel betalen met hun betaalpas of telefoon. Momenteel hebben wij pin systemen ingebouwd in airhockey’s, draaimolens, batteryride’s, boksballen, capsule automaten, pooltafels en grijpmachines. Er is de mogelijkheid om het systeem ook in ander machines in te bouwen.

Innovatie in betaalgemak: Een nieuw tijdperk in onze automaten

In 2019 hebben we een opwindende stap gezet door Payter betaalsystemen te integreren in onze automaten. Dit initiatief bleek een succes en inspireerde ons om in 2020 ook samen te gaan werken met Nayax betaalsystemen. Beide systemen hebben hun eigen sterke punten waar we enthousiast over zijn.

Elk systeem, zowel Payter als Nayax, heeft unieke voordelen die onze verwachtingen hebben overtroffen. De betrouwbaarheid van de pin systemen zijn we zeer over te spreken, wat resulteert in zelden voorkomende storingen in onze automaten. Dit is een aanzienlijk verschil in vergelijking met de reguliere muntinworpsystemen, waar storingen vaak meer voorkomen.

Deze technologische vooruitgang heeft niet alleen de efficiëntie van onze automaten verbeterd, maar ook de algehele ervaring voor onze klanten. Betrouwbaarheid staat centraal maar ook zien we een verhoging van de omzet omdat er steeds minder contant geld in omloop is.

Skylarkgames Cashless

Payter

Skylark games nayax contactloze kaartlezer

Nayax

Airhockey

Skylarkgames Pin battery ride

Battery ride

Vending Automaten 

Draaimolen

Skylark Games

Plotterstraat 17-19  |  1033 RX Amsterdam  | 020-4922684

 

Instagram Logo

Scroll naar boven