Back to Top
Skylark Games

Exploitatie

Wij zijn een exploitant met een enorme variatie automaten voor jong en oud. U komt ons assortiment in heel Nederland tegen bij diverse winkels, indoorspeeltuinen, vakantieparken en pretparken. Met ons gevarieerde aanbod kunnen wij voor u een totaaldekking verzorgen waardoor u maar met één exploitant rekening hoeft te houden. Onze servicemonteurs verzorgen de goede werking van de automaat door middel van onderhoud en reparatie. De automaten worden op afgesproken tijden geleegd en de opbrengsten verdeeld volgens afspraak. Uw bedrijf heeft op deze manier een leuke bijverdienste zonder dat u zelf hoeft te investeren.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Hoe het werkt:

Stap 1

Neem vrijblijvend contact met ons op met het contactformulier of via het telefoonnummer 020 492 2684.  

Skylark Games staat klaar om al uw vragen over onze producten en werkwijze te beantwoorden.

Stap 2

Wanneer wenselijk maken we een afspraak op locatie om kennis te maken en samen naar de verschillende mogelijkheden te kijken. Bekijk hier ons assortiment.

Stap 3

Wij leveren gratis de gewenste automaten op locatie. De installatie en het onderhoud wordt volledig door ons verzorgd.

Stap 4

De opbrengst wordt door beide partijen verdeeld. De opbrengst verdeling van de Kiddy Rides is 50% – 50%. Capsule- en spelautomaten hebben een opbrengst verdeling van 25% – 75%. Deze verdeling doen we bij u op locatie of aan de hand van de tellerstanden van de automaten. U hoeft hier niks voor te doen alleen de extra opbrengst in ontvangst te nemen.

Skylark Games

Plotterstraat 17-19  |  1033 RX Amsterdam  | 020-4922684