Skylark Games

Exploitatie

Welkom bij Skylark Games, uw betrouwbare partner voor automatenvermaak in Nederland!

Bij Skylark Games bieden we een uitgebreide selectie van automaten voor zowel jong als oud. Ons diverse assortiment vindt u door heel Nederland, variërend van winkels en indoorspeeltuinen tot vakantieparken en pretparken. Als ervaren exploitant nemen wij graag de verantwoordelijkheid voor een totaaldekking, zodat u slechts met één partij rekening hoeft te houden.

Variatie voor elk publiek: Of het nu gaat om de nieuwste arcade-games voor tieners of leuke kinderautomaten, ons assortiment is ontworpen om aan de wensen van diverse doelgroepen te voldoen.

Nationaal bereik: Met automaten verspreid over heel Nederland zorgen wij ervoor dat uw locatie profiteert van een breed scala aan vermakelijke opties.

Onderhoud en reparatie: Onze toegewijde servicemonteur staat paraat om ervoor te zorgen dat alle automaten soepel blijven draaien. Periodiek onderhoud en snelle reparaties zijn bij ons vanzelfsprekend.

Efficiënte opbrengstverdeling: Wij begrijpen het belang van een transparante en eerlijke samenwerking. Daarom worden de opbrengsten van de automaten op afgesproken tijden geleegd en volgens heldere afspraken verdeeld.

Geen investering vereist: Wij bieden u de mogelijkheid om van een leuke bijverdienste te genieten zonder zelf te hoeven investeren. Een zorgeloze manier om extra inkomsten te genereren voor uw bedrijf.

Wilt u profiteren van ons automatenvermaak en een winstgevende samenwerking? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Hoe het werkt:

Stap 1

Neem vrijblijvend contact met ons op met het contactformulier of via het telefoonnummer 020 492 2684.  

Skylark Games staat klaar om al uw vragen over onze producten en werkwijze te beantwoorden.

Stap 2

Wanneer wenselijk maken we een afspraak op locatie om kennis te maken en samen naar de verschillende mogelijkheden te kijken. Bekijk hier ons assortiment.

Stap 3

Wij leveren gratis de gewenste automaten op locatie. De installatie en het onderhoud wordt volledig door ons verzorgd.

Stap 4

De opbrengst wordt door beide partijen verdeeld. De opbrengst verdeling van de Kiddy Rides is 50% – 50%. Capsule- en spelautomaten hebben een opbrengst verdeling van 25% – 75%. Deze verdeling doen we bij u op locatie of aan de hand van de tellerstanden van de automaten. U hoeft hier niks voor te doen alleen de extra opbrengst in ontvangst te nemen.

Skylark Games

Plotterstraat 17-19  |  1033 RX Amsterdam  | 020-4922684

 

Scroll naar boven