Boksbal Boxer Junior

Skylark Games Boksbal Boxer Junior

Boksbal Boxer Junior

De Boksbal Boxer Junior van Skylark Games is een ideale keuze voor bedrijven die kindvriendelijke entertainment willen bieden in hun vestigingen. Deze compacte en kleurrijke boksbalautomaat is perfect voor het creëren van een speelhoek voor kinderen, waardoor ouders met gemak kunnen ontspannen terwijl hun kleintjes zich vermaken.

De Boksbal Junior wordt standaard geleverd met elektronische muntinworp en is optioneel verkrijgbaar met een biljetlezer en contactloos betaalsysteem.

Lengte 120 cm
Breedte 70 cm
Hoogte 210 cm
Gewicht + batterij 110 kg

Zie ook

Boksbal Boxer Junior 

Op zoek naar een manier om een kindvriendelijke en vermakelijke omgeving te creëren in jouw bedrijf? Maak kennis met de Boksbal Boxer Junior van Skylark Games – de ultieme oplossing voor bedrijven die willen zorgen voor plezier voor kinderen terwijl ouders zich ontspannen. Deze compacte en kleurrijke boksbalautomaat is ontworpen met het oog op plezier en veiligheid, waardoor het de ideale toevoeging is aan elke speelhoek of recreatieruimte.

Wat maakt de Boksbal Boxer Junior zo speciaal? Allereerst is het ontworpen met de behoeften van kinderen in gedachten. Met zijn levendige kleuren en kindvriendelijke ontwerp trekt het direct de aandacht van jonge avonturiers. Bovendien is het formaat perfect afgestemd op kleine handen en biedt het een veilige en spannende manier om energie te verbranden.

Maar dat is nog niet alles – de Boksbal Junior wordt geleverd met handige functies die zowel ouders als bedrijfseigenaren zullen waarderen. Standaard voorzien van een elektronische muntinworp, biedt het gemakkelijke toegang tot het plezier voor kinderen zonder gedoe met contant geld. Voor extra gebruiksgemak is de automaat optioneel verkrijgbaar met een biljetlezer en contactloos betaalsysteem, waardoor betalingen naadloos verlopen.

Nieuwe Inkomstenstromen met een Boksbal automaat

Ben je op zoek naar een slimme manier om je omzet te verhogen en je klanten te verrassen? Overweeg dan om een boksbalautomaat toe te voegen aan je bedrijfsruimte.

Allereerst trekt een boksbalautomaat onmiddellijk de aandacht van klanten, vooral van kinderen en hun ouders. De opwinding van het slaan op een boksbal is tijdloos en trekt mensen van alle leeftijden aan. Dit betekent meer verkeer naar je bedrijfsruimte, wat op zijn beurt kan leiden tot een verhoogde omzet. Bovendien is een boksbalautomaat een uitstekende manier om de verblijfsduur van klanten te verlengen.

Boksbal Machine exploiteren bij Skylark Games?

Een ander voordeel van het hebben van een boksbalautomaat is de mogelijkheid om extra inkomsten te genereren. Door de boksbalautomaat te laten exploiteren door Skylark Games, kun je een deel van de opbrengst ontvangen zonder dat je zelf hoeft te investeren in de aanschaf of het onderhoud van de automaat. Dit biedt een risicovrije manier om je omzet te verhogen en je bedrijf winstgevender te maken.

Als je op zoek bent naar een boksbal die bedoeld is voor volwassenen, kan je een kijkje nemen naar onze Boksbal Boxer Premium LED! Deze boksbal is niet alleen krachtig, maar is visueel gezien ook erg aantrekkelijk vanwege de LED lichten.

Scroll naar boven