Boksbal Boxer Premium LED

Skylark Games Boksbal Boxer premium led

Boksbal Boxer Premium LED

De Boxer Premium LED is een boksbalautomaat die niet alleen krachtig is, maar ook een visueel spektakel biedt dankzij zijn opvallende LED-verlichting. Met zijn duurzame mechanisme en gebruiksvriendelijke ontwerp, is deze boksbalautomaat de ultieme keuze.

De Boxer Premium LED is voorzien van kleurrijke LED-verlichting die elke stoot en trap verlicht, waardoor een meeslepende en opwindende bokservaring ontstaat. De Boksbal Premium LED wordt standaard geleverd met elektronische muntinworp en is optioneel verkrijgbaar met een biljetlezer en contactloos betaalsysteem.

Lengte 120 cm
Breedte 70 cm
Hoogte 210 cm
Gewicht + batterij 110 kg

Zie ook

Boxer Premium LED Boksbalautomaat

Wil je jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen met een unieke en opvallende attractie? Maak kennis met de Boxer Premium LED, de ultieme boksbalautomaat die niet alleen krachtig is, maar ook een visueel spektakel biedt dankzij zijn opvallende LED-verlichting. Met zijn duurzame mechanisme en gebruiksvriendelijke ontwerp is deze boksbalautomaat de absolute topkeuze voor elk bedrijf dat op zoek is naar een opvallende en boeiende attractie.

Het is niet alleen de krachtige stoten die deze machine levert, maar ook de kleurrijke LED-verlichting die elke beweging verlicht, waardoor een meeslepende en opwindende bokservaring ontstaat. Of je nu een ervaren bokser bent of gewoon op zoek bent naar wat plezier, deze boksbalautomaat biedt een ervaring die niet snel vergeten zal worden.

Ontdek nieuwe inkomsten d.m.v. een Boksbal Automaat

De Boxer Premium LED boksbalautomaat biedt een scala aan voordelen voor zowel bedrijfseigenaren als klanten, waardoor het een slimme investering is voor elke bedrijfsruimte.

Allereerst trekt de opvallende LED-verlichting van de Boxer Premium LED onmiddellijk de aandacht van voorbijgangers. Deze kleurrijke verlichting creëert een visueel spektakel dat niet alleen leuk is om naar te kijken, maar ook mensen aanmoedigt om een kijkje te nemen en deel te nemen aan de actie.

Daarnaast biedt de Boxer Premium LED boksbalautomaat een boeiende en interactieve ervaring voor klanten van alle leeftijden. Of het nu gaat om kinderen die hun energie kwijt willen na een lange dag of volwassenen die op zoek zijn naar wat plezier en ontspanning, deze boksbalautomaat biedt een leuke en uitdagende activiteit voor iedereen.

Exploitatie van Boksbal Machines bij Skylark Games

Een ander voordeel van de Boxer Premium LED is het potentieel om extra inkomsten te genereren door de automaat te laten exploiteren. Door samen te werken met Skylark Games om de boksbalautomaat te exploiteren, kun je een passief inkomen verdienen zonder dat je zelf hoeft te investeren in de aanschaf of het onderhoud van de machine. Dit biedt een risicovrije manier om je omzet te verhogen en je bedrijf winstgevender te maken.

Ben je  op zoek naar een machine die naast je kracht, ook je snelheid kan meten? Wij hebben vele soorten boksbal automaten in ons assortiment, waaronder de Boksbal Boxer Speed. Bekijk ons actuele aanbod en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Scroll naar boven