Boksbal Boxer Splash

Boksbal Boxer Splash
Boksbal Boxer splash geel

Boksbal Boxer Splash

De Boksbal Boxer Splash is een amusementsmachine die geactiveerd wordt door munten in te werpen en de kracht van de stoot meet. Deze opvallende variant, gekenmerkt door zijn opvallende groen en gele kleuren, is ontworpen voor gebruik zowel binnen als buiten, op plaatsen zoals pretparken, beurzen, pubs, bioscopen, en meer. Het heeft een zeer positieve ontvangst gehad in badplaatsen, pretparken, amusementscentra, disco’s, clubs, pubs en winkelcentra.

De Boksbal Splash wordt standaard geleverd met elektronische muntinworp en is optioneel verkrijgbaar met een biljetlezer en contactloos betaalsysteem. Met zijn airbrush-geschilderde oppervlak, opmerkelijke ontwerp en betrouwbare elektronica biedt de Boksbal Splash een unieke en opwindende ervaring voor gebruikers van alle leeftijden.

Lengte 120 cm
Breedte 70 cm
Hoogte 210 cm
Gewicht + batterij 110 kg

Zie ook

Boksbal Boxer Splash

Op zoek naar een attractie die de adrenaline doet stromen en een onvergetelijke ervaring biedt voor zowel jong als oud? Maak kennis met de Boksbal Boxer Splash, een opvallende en interactieve amusementsmachine die de perfecte toevoeging vormt voor diverse bedrijven en evenementen. Met zijn levendige groen en gele kleuren en opvallende ontwerp springt deze variant onmiddellijk in het oog en belooft het een ervaring vol spanning en sensatie.

De Boksbal Boxer Splash is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een interactieve attractie die de kracht van elke stoot meet. Of het nu gebruikt wordt in pretparken, beurzen, pubs, bioscopen of andere locaties, deze machine heeft overal lof ontvangen en blijft een publieksfavoriet, vooral in badplaatsen, amusementscentra en winkelcentra.

Ben je op zoek naar een boksbal machine die meer kan dan alleen de kracht van je stoten meten? Wij bieden namelijk meerdere soorten boksbalautomaten aan, waaronder de Boxer Kick Puncher. Deze machine kan naast de kracht van je stoten te meten, ook de kracht van je trappen meten!

Opties voor Aanschaf en Exploitatie bij Skylark Games

Bij Skylark Games streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige machines te leveren, maar ook een uitstekende service te bieden om je te helpen bij het creëren van een boeiende en winstgevende attractie. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en voeg de Boksbal Boxer Splash toe aan je bedrijf of evenement voor een onvergetelijke ervaring die je klanten keer op keer terug zal laten komen.

Als je op zoek bent naar een blijvende toevoeging aan je bedrijf of evenement, bieden wij de mogelijkheid om de Boksbal Boxer Splash aan te schaffen. Met een eenmalige investering krijg je de machine in eigendom en heb je volledige controle over hoe je deze inzet en beheert.

Als aanschaf op dit moment niet binnen je budget past of als je liever niet zelf verantwoordelijk wilt zijn voor het beheer en onderhoud van de machine, bieden wij de mogelijkheid tot exploitatie. Door de Boksbal Boxer Splash te laten exploiteren door Skylark Games, kun je een passief inkomen genereren zonder zelf te hoeven investeren in de aanschaf of het onderhoud van de machine. Wij nemen alle operationele taken op ons, inclusief installatie, onderhoud en eventuele reparaties, zodat jij je kunt concentreren op andere aspecten van je bedrijf.

Scroll naar boven