Boksbal Boxer Standaard

Boksbal Standaard

De Boksbal is een amusementsmachine die wordt geactiveerd door munten in te voeren die de kracht van de stoot meten. Ontworpen voor gebruik binnen en buiten in pretparken, beurzen, pubs, bioscopen, enz. Het werd zeer goed ontvangen in badplaatsen, pretparken, amusementscentra, disco’s , clubs, pubs en winkelcentra.

Boksbal standaard word geleverd met electronische muntinworp.
Optioneel verkrijgbaar met biljetlezer en contactloos betaalsysteem

Lengte 700 mm
Breedte 1200 mm
Hoogte 2100 mm
Gewicht 110 kg

Zie ook

Boksbal Boxer Standaard bij jouw bedrijf?

De Boksbal Standaard, aangeboden door Skylark Games, is een opwindende en veelzijdige amusementsmachine die de kracht van elke stoot meet. Ontworpen voor gebruik zowel binnen als buiten, is deze attractie een onmisbare toevoeging aan pretparken, beurzen, pubs, bioscopen en meer. Met zijn eenvoudige maar effectieve ontwerp trekt de Boksbal Boxer Standaard direct de aandacht en zorgt voor urenlang vermaak voor deelnemers van alle leeftijden.

De Boksbal Standaard is niet alleen een bron van plezier, maar ook een uitdaging voor deelnemers om hun kracht en precisie te testen. Door munten in te voeren, kunnen gebruikers hun stootkracht meten en proberen hun persoonlijke records te verbreken. 

Met zijn robuuste constructie en betrouwbare elektronica is deze Boksbal Machine ontworpen voor langdurig gebruik en biedt hij een veilige en betrouwbare ervaring voor alle deelnemers. De boksbalautomaat is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je de perfecte match kunt vinden voor de uitstraling en sfeer van jouw bedrijf of evenement. Ben je voor jouw situatie op zoek naar een boksbalmachine die geschikt is voor de jeugd? Bekijk dan de Boksbal Boxer Junior! Bij vragen over ons actuele aanbod kan je vrijblijvend contact opnemen. 

Kopen of Exploiteren van de Boksbal bij Skylark Games

Bij Skylark Games bieden we verschillende mogelijkheden voor de aanschaf en exploitatie van onze Boksbal Stand. Of je nu op zoek bent naar een permanente toevoeging aan je bedrijf of evenement, of liever wilt profiteren van de voordelen van exploitatie, wij hebben opties die bij jouw behoeften passen.

1. Aanschafopties: Voor bedrijven of evenementen die op zoek zijn naar een blijvende attractie, bieden wij de mogelijkheid om de Boksbal Stand aan te schaffen. Met deze optie krijg je volledige controle over de machine en kun je deze naar eigen inzicht inzetten en beheren. Of het nu gaat om gebruik binnen of buiten in pretparken, beurzen, pubs, bioscopen, en meer, de Boksbal Stand is ontworpen om overal een positieve indruk achter te laten.

2. Exploitatieopties: Als aanschaf op dit moment niet binnen je budget past of als je liever niet zelf verantwoordelijk wilt zijn voor het beheer en onderhoud van de machine, bieden wij de mogelijkheid tot exploitatie. Door de Boksbal Stand te laten exploiteren door Skylark Games, kun je een passief inkomen genereren zonder zelf te hoeven investeren in de aanschaf of het onderhoud van de machine. Wij nemen alle operationele taken op ons, inclusief installatie, onderhoud en eventuele reparaties, zodat jij je kunt concentreren op andere aspecten van je bedrijf.

Scroll naar boven