Boksbal Kick Puncher

Boksbal Boxer Kick Puncher

De Boxer Kick Puncher nodigt deelnemers uit om hun kicks en punches met precisie te trainen en te meten. Met een ingebouwde scoremonitor kunnen gebruikers hun vooruitgang volgen en zichzelf uitdagen om hun prestaties te verbeteren. Met dit unieke apparaat kan je dus niet alleen je punch-kracht meten, maar kan je ook tegen een boksbal aan schoppen.

De boksbal Kick Puncher word geleverd met elektronische muntinworp en is optioneel verkrijgbaar met biljetlezer en contactloos betaalsysteem. Neem via de knop hieronder contact op en ontdek ons actuele aanbod.

Lengte 1200 mm
Breedte 1300 mm
Hoogte 2100 mm
Gewicht 160 kg

Zie ook

Ontketen je Kracht met de Boksbal Kick Puncher

Wil je je vaardigheden verbeteren en je kracht meten in een uitdagende en opwindende omgeving? Maak kennis met de Boksbal Boxer Kick Puncher, een innovatieve amusementsmachine die deelnemers uitnodigt om hun kicks en punches met precisie te trainen en te meten. Met een ingebouwde scoremonitor kunnen gebruikers hun vooruitgang volgen en zichzelf uitdagen om hun prestaties te verbeteren, terwijl ze genieten van een dynamische en meeslepende ervaring.

Wat de Boxer Kick Puncher uniek maakt, is zijn veelzijdigheid. Niet alleen kunnen gebruikers hun punch-kracht meten, maar ze kunnen ook hun kicks testen door tegen een boksbal aan te schoppen. Dit biedt een uitgebreide en uitdagende trainingssessie, waarbij zowel de boven- als onderlichaamsspieren worden aangesproken en versterkt.

Met zijn ingebouwde scoremonitor kunnen deelnemers hun prestaties nauwlettend volgen en hun voortgang in realtime zien. Dit moedigt hen aan om zichzelf uit te dagen en hun persoonlijke records te verbreken, wat leidt tot een blijvende motivatie en betrokkenheid bij de training.

Voor bedrijven die op zoek zijn naar de traditionele boksbal machine, kunnen een kijkje nemen bij onze boksbal Boxer Standaard. De traditionele boksbal machine blijft toch de meest populaire machine. Bekijk op onze website ons actuele aanbod en neem vrijblijvend contact met ons op bij interesse!

Boksbal Kick Puncher kopen of huren bij Skylark Games

Bij Skylark Games streven we ernaar om onze klanten een breed scala aan opties te bieden voor de aanschaf en exploitatie van de Boksbal Boxer Kick Puncher. Of je nu op zoek bent naar een directe investering voor de aanschaf van deze krachtige machine voor je bedrijf of evenement, of liever wilt profiteren van de voordelen van exploitatie, wij hebben flexibele opties die perfect aansluiten op jouw behoeften en budget.

Voor bedrijven of evenementen die op zoek zijn naar een permanente toevoeging aan hun locatie, bieden wij de mogelijkheid om de Boksbal Boxer Kick Puncher aan te schaffen. Met deze optie krijg je volledige controle over de machine en kun je deze naar eigen inzicht inzetten en beheren. Dit biedt de flexibiliteit om de machine aan te passen aan de specifieke behoeften en wensen van jouw doelgroep.

Als aanschaf op dit moment niet binnen je budget past of als je liever niet zelf verantwoordelijk wilt zijn voor het beheer en onderhoud van de machine, bieden wij de mogelijkheid tot exploitatie. Door de Boksbal Boxer Kick Puncher te laten exploiteren door Skylark Games, kun je een passief inkomen genereren zonder zelf te hoeven investeren in de aanschaf of het onderhoud van de machine. Wij nemen alle operationele taken op ons, inclusief installatie, onderhoud en eventuele reparaties, zodat jij je kunt concentreren op andere aspecten van je bedrijf.

Scroll naar boven