Boksbal Boxer Speed

Boksbal Boxer Speed

Betreed de wereld van boksen met stijl en precisie met de Boksbal Boxer Speed. Met zijn extravagante design, digitale en analoge scoremogelijkheden en opvallende LED RGB-verlichting biedt deze boksbalautomaat een unieke ervaring voor alle enthousiaste boksers. Meet je stootkracht en snelheid in stijl met de Boxer Speed – de ultieme combinatie van technologie en entertainment.

De Boksbal Speed wordt standaard geleverd met elektronische muntinworp en is optioneel verkrijgbaar met een biljetlezer en contactloos betaalsysteem.

Lengte 120 cm
Breedte 80 cm
Hoogte 230 cm
Gewicht 140 kg

Zie ook

Boksbal Boxer Speed

Ben je klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met een unieke en opvallende attractie? Maak kennis met de Boksbal Boxer Speed, een innovatieve boksbalautomaat die niet alleen indruk maakt met zijn stijlvolle design, maar ook met zijn nauwkeurige metingen en opvallende LED RGB-verlichting. Deze machine biedt een ongeëvenaarde ervaring voor enthousiaste boksers van alle niveaus en leeftijden.

Wat maakt de Boksbal Boxer Speed zo bijzonder? Het is niet alleen het extravagante design dat de aandacht trekt, maar ook de mogelijkheid om je stootkracht en snelheid te meten met precisie en nauwkeurigheid. Of je nu een ervaren bokser bent die zijn vaardigheden wil verbeteren of gewoon op zoek bent naar een leuke uitdaging, deze boksbalautomaat biedt een unieke en boeiende ervaring die je niet snel zult vergeten.

Bij Skylark Games bieden we verschillende soorten boksbal automaten aan. Zo hebben we ook de Boksbal Boxer Splash, die verkrijgbaar is in 2 verschillende kleuren: groen en geel. Bekijk ons actuele aanbod en neem vrijblijvend contact op voor eventuele vragen.

Boksbal Machine kopen of exploiteren bij Skylark Games!

Overweeg je om een boksbal machine aan te schaffen voor je bedrijf? Of misschien wil je een bestaande machine laten exploiteren voor extra inkomsten? Bij Skylark Games bieden we een unieke kans om je bedrijfsruimte te transformeren en je omzet te verhogen met onze hoogwaardige boksbalautomaten.

Door een boksbal machine aan te schaffen of te laten exploiteren bij Skylark Games, profiteer je van verschillende voordelen. Ten eerste bieden onze machines een aantrekkelijke en interactieve ervaring voor klanten van alle leeftijden. Met opvallende LED-verlichting, geavanceerde sensoren en real-time feedback zorgen onze boksbalautomaten voor een onvergetelijke ervaring die klanten keer op keer terug zal brengen.

Bovendien bieden we bij Skylark Games niet alleen hoogwaardige machines, maar ook een professionele service. We zorgen voor de installatie, het onderhoud en eventuele reparaties, zodat je je kunt concentreren op het runnen van je bedrijf. En als je ervoor kiest om je boksbal machine door ons te laten exploiteren, hoef je je geen zorgen te maken over investeringen of operationele kosten – wij regelen alles voor je.

Scroll naar boven